Maak je smartphone professioneel

Maak je smartphone professioneel

Als je bij een onderneming met een formele bedrijfscultuur bent aangenomen, dien je je uitstraling daarop aan te passen. Qua gedrag, qua kleding, maar ook wat je persoonlijke uitstraling betreft. Een smartphone met een gekrast of gescheurd hoesje of met stoere rock ‘n roll motieven past bijvoorbeeld niet bij het imago dat je wil overbrengen.

Gelukkig kan je je mobiel snel een make-over geven met de producten van webstore Holdit. Zo gaat je smartphone er echt ‘smart’ uitzien en zal deze geen opgetrokken wenkbrauwen opleveren in je nieuwe bedrijf.

Maak je smartphone elegant met een wallet case

Een wallet case is een dik, stevig hoesje dat je smartphone aan beide kanten omhult. Dat maakt je smartphone niet alleen mooier om te zien, het verbergt ook een lelijke achterkant voor de ogen van je nieuwe collega’s en je chef. Een wallet case van Holdit met zwarte of bruine leatherlook is erg geschikt voor heren, terwijl dames het liefst kiezen voor een case met pasteltinten.

Houd je passen dichtbij je met een card holder

Misschien heb je in je nieuwe zaak snel een aantal pasjes nodig. Je creditcard, je toegangspas voor de poortjes, een betaalkaart voor de kantine of een tegoedkaart voor de kopieermachines. Een magnetische card holder van Holdit valt snel aan je smartphone te koppelen met behulp van een sterke magneet. Zo wordt je mobiel niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een betaalmachine.

Wrist- of fingerstrap voor bescherming

Misschien ga je binnenkort aan de slag als regelaar, de bekende spin in het web die in zijn eentje het bedrijf bij elkaar houdt. Of als klantcontactpersoon die vaak van A naar B onderweg is terwijl hij relaties beheert. In dat geval doe je er goed aan om een wrist- of fingerstrap bij Holdit te kopen. Daarmee houd je je smartphone stevig in de hand en hij geeft meteen aan wat jouw core business is.

Sluit Menu
oceanwp