Promoot je onderneming met een presentatiewand

Promoot je onderneming met een presentatiewand

Als je overweegt om als ondernemer op beurzen of presentaties te staan, dan is een presentatiewand een onmisbaar hulpstuk. Een presentatiewand is een aantrekkelijk decor dat gemakkelijk opgebouwd en verplaatst kan worden. Daarom vormt het de ideale achtergrond voor jouw businessgesprekken – en een promotiemiddel op zich. Lees hier wat zo’n wand toevoegt aan jouw marketing.

Wat is een presentatiewand?

Deze wanden worden ook wel beurswanden genoemd. Ze bestaan uit een zeil dat over een frame gespannen is. Het zeil kan bedrukt worden met jouw logo, slogan en welke afbeelding of tekst je er verder maar op wilt hebben. Het frame is voorzien van voetjes zodat het stabiel staat, en vaak zijn er externe lampen inbegrepen die het zeil uitlichten. Met dit geheel heb je een perfecte backdrop voor jouw bedrijfspresentatie. Of je nu de grote voordelen van de bedrijfswageninrichting van worksystem.nl presenteert, siertapijten aan de man brengt, of andere ondernemers helpt te starten als zzp’er.

Welke soorten bestaan er?

Vroeger waren presentatiewanden bijna zonder uitzondering recht. Om een hoek en daarmee een ruimte puur voor jouw bedrijf te maken had je er dus minimaal twee nodig. Er zijn nu ook wanden met een gebogen of golvende vorm – mooier en eleganter. Sommige wanden bestaan uit één stuk en hebben een stevige metalen omranding. Pop-up presentatiewanden zijn wanden die bestaan uit een frame van licht metaal waar overheen de print wordt gespannen. Deze wanden zijn extra makkelijk uit elkaar te halen – je kunt ze vervoeren in een meegeleverde rolkoffer. Ook zijn er wanden met ingebouwde spots verkrijgbaar.

Wat kost een presentatiewand?

Klinkt dit als een goede investering voor jouw bedrijf? Je hebt geluk, want een presentatiewand is helemaal niet zo duur. Een wand van 2 bij 3 meter hoeft niet meer te kosten dan 100 tot 300 euro, afhankelijk van de kwaliteit, het materiaal en de mogelijkheden. Een wand die uit meerdere stukken bestaat is niet veel duurder.

Sluit Menu
oceanwp