Nederland en belangrijke handelsrelaties

Nederland en belangrijke handelsrelaties

 

Een land als Nederland is groot geworden door te handelen met andere landen. Met de vele producten die naar het buitenland verkocht worden maakt men bakken met geld, al zijn er ook producten die niet of moeilijk in Nederland te verkrijgen zijn en daarom importeert men deze.

Nederland is een belang land met goede relaties binnen de Europese Unie. Dit is belangrijk aangezien dit de handel stimuleert en het zo een stuk makkelijker wordt om te handelen met andere landen binnen Europa. Vooral met onze buurlanden Belgiƫ en Duitsland onderhouden we al tijdenlang een zeer sterke relatie die zeker op het gebied van handel onderling sterk te noemen is. Deze twee staan, zowel op import als exportgebied bovenaan als de landen waar de meeste handel mee gedreven wordt. Andere landen binnen Europa waar veel zaken mee gedaan wordt zijn Frankrijk en Engeland.

Al deze handelsrelaties maken het mogelijk dat Europa als geheel een steeds sterkere plaats inneemt in de wereld. Dit is belangrijk en Nederland en de omliggende landen maken zich sterk voor de voortzetting hiervan. Een hoop mensen zijn het niet altijd eens zijn met deze houding maar men wil toch voor een eensgezind Europa gaan in de toekomst.

Sluit Menu
oceanwp